Vind de Engel die hoort bij je geboortedag

door | jan 23, 2019 | Engelen, Spiritualiteit

Wij allen zijn geboren met een team van Engelen om ons heen. Deze Engelen helpen ons om de goede en slechte aspecten in ons leven door te staan.

Dit team van Engelen is reeds aan gekoppeld toen je verwekt werd. Het team is dan ook gebaseerd op onder andere je geboortedag en je sterrenbeeld.

Op basis van je geboortedag kunt u vinden op welke dag van de week je geboren bent. Bij elke dag hoort namelijk een bepaalde Engel, welke we hieronder verder bespreken.

Maandag – Aartsengel Gabriël

Bij de geboortedag maandag hoort de aartsengel Gabriël, welke verbonden is met communicatie en artistieke expressie. Gabriël kan degene helpen die actief zijn in de communicatie of kunstwereld; hij geeft ze motivatie en een duwtje in de juiste richting.

Indien u aartsengel Gabriël nodig heeft, kunt u zich het beste omringen door lichtblauw licht.

Dinsdag – Aartsengel Chamuel

De Aartsengel Chamuel is verbonden met de dinsdag als geboortedag. U kunt een beroep op Chamuel doen als u op zoek bent naar verloren voorwerpen. Maar, Chamuel is vooral een regeerder op het gebied van zelfrespect en onvoorwaardelijke liefde.

Indien u aartsengel Chamuel nodig heeft, kunt u zich het beste omringen door roze licht.

Woensdag – Aartsengel Raphael

De woensdag als geboortedag is gekoppeld aan aartsengel Raphael. Zijn krachten strekken zich uit over het genezen van de geest, het lichaam en de samenleving. Indien u op woensdag geboren bent, is de kans aanwezig dat u een dokter of arts wordt.

De aartsengel Raphael staat bovendien klaar om positieve veranderingen in je leven door te brengen. Indien u aartsengel Raphael nodig heeft, kunt u zich het beste omringen door groen licht.

Donderdag – Aartsengel Metatron

Bij de donderdag hoort Aarstengel Metatron; deze aartsengel helpt bij kinderaangelegenheden en met fysieke of mentale warboel. Volgens de geleerden heeft Metatron ook de leiding over de Akashik Record.

Mensen die op donderdag geboren zijn, worden opgeroepen om met kinderen te werken. De aartsengel Metatron helpt tevens om doelen in uw leven te vinden.

Indien u aartsengel Metatron nodig heeft, kunt u zich het beste omringen door violet licht.

Vrijdag – Aartsengel Uriel

De vrijdag is gekoppeld aan aartsengel Uriel; deze wordt geassocieerd met vrede, hoop en optimisme. Met behulp van Uriel kunt u uw eigen talenten vinden en deze verder ontwikkelen.

Mensen die op vrijdag geboren zijn, zijn veelal vrolijke en optimistische mensen. Zij kunnen u helpen om uw talenten te vinden. Indien u aartsengel Uriel nodig heeft, kunt u zich het beste omringen door geel licht.

Zaterdag – Aartsengel Cassiel

Aartsengel Cassiel past bij de zaterdag en staat voor het wegwerken van negatieve gedachten en gevoelens. Cassiel helpt u bij het manifesteren van uw dromen in uw leven.

Personen die op zaterdag geboren zijn, zijn voornamelijk geestelijken, priesters, levenscoaches of spirituele adviseurs.

Indien u aartsengel Cassiel nodig heeft, kunt u zich het beste omringen door donkerrood licht.

Zondag – Aartsengel Michael

Aartsengel Michael wordt geassocieerd met de zondag en is verantwoordelijk voor bescherming en veiligheid. Michael zorgt voor een veilig gevoel, ook als u angstig bent.

Personen die op zondag geboren zijn, vinden hun roeping dan ook dikwijls in de veiligheidssector of als politieagent. Indien u aartsengel Michael nodig heeft, kunt zich het beste omringen door blauw licht.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *