Ontwaak in de Stralende Eenheid van Tweelingstralen

door | dec 16, 2023 | Tweelingzielen

Ontwaak in de Stralende Eenheid van Tweelingstralen

Stap in de betoverende reis van tweelingstralen, de belichaming van ware onvoorwaardelijke liefde. In het weefsel van het bestaan is er slechts één van hen – de ultieme verbinding met een andere ziel, het Hieros Gamos, het heilige huwelijk van God.

Goddelijke Vereniging van Dualiteit

Voorafgaand aan de eerste incarnatie splitste de ziel zich in twee sferen van Licht om de dualiteit in de lagere 3e/4e dimensie te ervaren. Nu is het tijd voor de Goddelijke vereniging van ons mannelijke en vrouwelijke God-Zelf, waarbij je tweelingstraal letterlijk de afsplitsing van je ziel is, je wederhelft. Deze vereniging met je tweelingstraal is de ultieme ervaring van je God-Zelf op alle niveaus.

Diepe Reis naar Hereniging

Velen van ons hebben een lange en verre reis afgelegd om opnieuw één te worden met onze andere complete helft. De splitsing is de oorzaak van bindings- en verlatingsangst in 3D en 4D, een gemis sinds die allereerste splitsing. De herinnering aan deze loskoppeling blijft vaak pijnlijk op een diep cellulair niveau.

Diepe Verbinding en Telepathische Krachten

Je tweelingstraal is je ultieme spiegel, sterker telepathisch verbonden dan tweelingvlammen. Ze vullen elkaars gedachten aan en voelen alles van elkaar. Tweelingstralen vallen op door stralende aura’s en complementaire zielen, zonder het ego in 13D.

Heilig Huwelijk en Nieuwe Mogelijkheden

Nu wordt een fysieke relatie mogelijk zonder het afstoten van het ego, wat een positieve verandering in de wereld teweegbrengt. Het doel is de bevolking te begeleiden naar een hogere energietrilling, waardoor negativiteit verleden tijd wordt. Het samensmelten van tweelingstralen, het Heilige Huwelijk of Hieros Gamos, markeert deze diepe eenheid.

Gouden Tijdperk van Groei

Het is tijd voor deze zielen om te groeien naar het Gouden Tijdperk, bereikt vanaf de 13e dimensie. Hierdoor staan ze in directe verbinding met de Goddelijke familie, waardoor zuivere inzichten de waarheid onthullen en de wereld positief zal veranderen.

Eenheid in Mannelijk/Vrouwelijk

In deze energie erkennen we onze eenheid als één wezen met mannelijke en vrouwelijke aard. We werken met de krachten van de Schepping en brengen vele nieuwe ideeën voort. In deze energie zijn we allen deel van de grote entiteit die bekend staat als Moeder/Vader God.

De Diepte van Samensmelting en Vooruitgang

De vreugde van twee harten die als één kloppen overstijgt het menselijk bevattingsvermogen. Hoewel levens samen geleefd kunnen zijn, was sterven onvermijdelijk door de onvoldoende hoge energie. Nu is de tijd rijp om samen te zijn zonder ego, zonder angst, en niet meer gescheiden te worden door de fysieke dood.

Vooruitgang en Lotsbestemming

Degenen die elkaar herkennen maar samensmelting uitstellen, belemmeren hun eigen vooruitgang. Verlichting valt samen met de hereniging van tweelingstralen. Hoewel samensmelting aardse tijd kost, gebeurt het met toestemming van het Hogere Zelf. De energie stijgt alleen maar, en het is lotbestemming.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *