Ontdek de Kracht van Familieopstellingen tijdens een Opstelling dag

door | jan 5, 2024 | Events, opstelling, Patronen, Psychologie, Schaduwwerk, systemisch werk

Ontdek de Kracht van Familieopstellingen tijdens een Opstelling dag

Een Diepe Duik in je Familiesysteem
Een familie vormt een complex systeem, waarin ieder lid een unieke plaats inneemt en diep verbonden is met de anderen.

Tijdens onze familieopstellingen ontdek je de kracht van jouw positie binnen dit systeem en ervaar je de impact wanneer je niet op je juiste plek staat. Deze ervaring gaat verder dan alleen intellectueel begrip; je voelt de dynamiek ook fysiek.

Wanneer je stevig in je rol binnen het familiesysteem staat, merk je dat het dagelijks leven soepeler verloopt. Zonder deze afstemming blijven oude patronen zich herhalen.

Een Groep voor Persoonlijke Groei
Onze opstelling dag bestaat uit een kleine, intieme groep van ongeveer 14 deelnemers. Iedereen schrijft zich individueel in. Interessant is dat je een familieopstelling doorgaans zonder je eigen familieleden doet, waardoor je onafhankelijk aan je persoonlijke proces kunt werken.

Natuurlijk is het mogelijk om je familie erbij te betrekken als je dat wilt. Aan het begin van de dag wordt duidelijk wie zijn of haar eigen opstelling zal doen. De anderen fungeren als representanten.

Een Dag van Inzicht en Reflectie
We starten de dag met een meditatie, gevolgd door een uitgebreide uitleg over systemisch werk, familieopstellingen en de metafoor van ‘De fontein’ die we graag als leidraad gebruiken. Vervolgens nodigen we de vooraf aangemelde deelnemers één voor één uit voor hun persoonlijke opstelling.

De andere deelnemers kunnen de rol van representant op zich nemen, maar zullen hoe dan ook resoneren met de thema’s die tijdens de andere opstellingen naar voren komen.

Dit maakt elke opstelling dag tot een unieke en verrijkende ervaring, zowel voor degenen met een eigen opstelling als voor de representanten.

Meer weten en of aanmelden?
Wil jij graag deelnemen als vraagsteller of representant op onze opstelling dagen?

Bekijk dan onze agenda voor de komende events.
Meer weten over opstellingen? Bekijk dan onze pagina over familieopstellingen.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *