Maak het verschil: 3 tips!

door | sep 27, 2019 | Psychologie

3 tips om het verschil te maken

In de afgelopen jaren hebben we te maken met vele nare dingen in de wereld. Het kan daardoor lastig zijn om positief/optimistisch te blijven.

Op welke manier kan je hier het beste mee om gaan? Voor een empathische Lichtwerker is dat bijzonder moeilijk. Je leeft namelijk vanuit je ziel.

Vanuit de ziel is alles wat gebeurt niet goed of fout. Het is daarom belangrijk om je hart te openen, zodat je vanuit liefde en compassie kunt kijken naar de realiteit.

Langzaam maar zeker krijgen we steeds meer te maken met sociale controle. Enkele bekende voorbeelden hiervan zijn:

  • De vluchtelingen die op Griekse eilanden vastgehouden worden. Zij kunnen geen enkele kant op en dienen enkel als voorbeeld richting andere vluchtelingen.
  • Censuur op/in boeken. Boeken over bijvoorbeeld vaccinatie worden geweerd uit de boekhandels.
  • In Europa krijgen we op korte termijn met 5G te maken. Dit systeem staat ook wel bekend als een totaalcontrolesysteem en is niet te vergelijken met het huidige 3G en 4G systeem.
  • Vanaf 2020 geldt in China een puntensysteem. Doe je iets verkeerd? Dan krijg je punten genoteerd en heb je minder privileges in het land.

Ondanks deze schrijnende punten is er nog genoeg hoop. Volgens een profetie, zienswijze van de oorspronkelijke volken op de aardbol, komen we binnenkort voor een dilemma te staan.

We hebben de keus uit twee paden; een pad van het duister en een pad van het licht. Voor welk kies jij? Steeds meer mensen kiezen voor het pad van het licht; bewustzijn en spiritualiteit spelen hier een significante rol.

In de gehele wereld is namelijk een toename van spiritualiteit merkbaar en zichtbaar.

Volgens de profetieën hebben we 10% van de mensen massa nodig om een kritische blik op de wereld te kunnen hebben. 10% van de gehele wereldbevolking komt uit op 700.000.000 mensen.

Al deze mensen moeten het pad van het licht kiezen en spiritualiteit gebruiken. Help jij mee?

Het verschil maken in deze duistere tijden

Het is tegenwoordig mogelijk om het verschil te maken. Juist in deze duistere tijden is dat mogelijk:

  1. Zelfrealisatie; werk aan de ontwikkeling van je spiritualiteit. Houd je niet bezig met liegen, stelen of zelfs doden. Besteed veel tijd aan mediteren en stop met verslavende bezigheden. Ook is het belangrijk om je passie te volgen, zodat je veel plezier uit het leven kunt halen.
  2. Lichtwerk; probeer anderen te inspireren om jou te volgen. Vertel de mensen in je omgeving over datgene waar jij voor staat én wat jouw wenselijke situatie is.
  3. Spiritueel activist: laat je zelf horen, maar bovenal: help anderen. Teken petities, haal geld op voor goede doelen of voor het klimaat en laat jezelf van je beste kant zien. Het is nú tijd om in actie te komen.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *