Losmaken van energetische koorden

door | nov 7, 2015 | Energetische koorden, Relaties

Blog losmaken van energetische koorden
Is je relatie beëindigd, maar heb je het gevoel dat je toch nog vast zit aan je ex? Dan ben je nog energetisch met elkaar verbonden. Je voelt de gemoedstoestand en de emoties van je ex dan nog heel sterk. Zolang jullie allebei op dezelfde frequentie blijven hangen, blijven jullie op elkaar afgestemd. Je komt dan onmogelijk van je ex los en staat niet open voor een nieuwe relatie.

Als je een intensieve liefdesrelatie hebt gehad dan heb je hier wat van geleerd. Dit kan een verdrietige of een positieve les zijn geweest. In ieder geval heeft deze les een basis gelegd voor je toekomst. Je hebt meer geleerd over jezelf en je weet nu beter wat je wel en niet wil in een volgende relatie.

Heeft je vorige relatie veel impact op je leven gehad? Dan heb je stevige energetische banden met je ex gecreëerd. Ook al heb je de relatie met je ex beëindigd, toch zijn deze banden er nog niet. De energetische banden laten niet direct los na de beëindiging van een relatie. Het is dus een zaak dat je deze banden zelf alsnog verbreekt. Zolang je dit niet doet, blijf je in een vicieuze cirkel hangen. Je komt dan niet verder in je leven en je hebt geen ruimte om nieuwe relaties aan te gaan.

Wil je van je ex loskomen en weer een nieuw leven, alleen, opbouwen? Dan zal je de energetische koorden moeten doorknippen. Op deze pagina staat beschreven hoe je dit kunt doen. Bij het proces van energetische koorden doorknippen, is het belangrijk dat je alleen en in een rustige omgeving bent. Richt je tijdens dit proces even alleen op jezelf en laat je niet afleiden door je omgeving. Zet je smartphone, computer en televisie dus uit en focus je volledig op het verbreken van de band met je ex.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *