Keuzes maken vanuit het gevoel

Lifecoaching

Always go with the choice that scares you the most, because that’s the one that going to help you grow.

Life coach
De meeste mensen hebben het erg druk met werken, sporten, kinderen en het sociale leven. Ze hebben haast geen tijd meer om bij hun eigen leven stil te staan. Heb jij zelf ook het gevoel dat je geleefd wordt en dat je niet het leven leidt dat je graag wil?

Wil je het graag wat rustiger aan doen, maar weet je niet zo goed hoe je dat moet doen? Dan kan een life coach  jou helpen om weer de juiste balans te vinden tussen je werk en je vrije tijd.

Als Life coach begeleidt ik je met het creëren van meer evenwicht in je leven. Met de coaching help ik je op weg om een balans te vinden tussen je zakelijke, sociale en persoonlijke leven. Door het coaching traject te volgen, ontdek je wat je echt wil in je leven. Je kunt dan doelgerichte stappen ondernemen om weer gelukkig te worden.

 

Een life coach helpt je om weer gelukkig te worden Als je niet gelukkig bent dan zit je in een negatieve spiraal. Je bent niet tevreden met je baan, je relatie of je levensstijl. Om hier uit te komen zal je wat zaken in je leven moeten veranderen.

Je kunt alleen gelukkig worden als je over voldoende zelfkennis beschikt. Je zult je dus bewust moeten worden wie je bent, wat je kunt en wat je nu echt wil in je leven. Een life coach helpt je hierbij. Je krijgt dan handvatten aangereikt om jezelf stap voor stap te ontplooien en te ontdekken wat je nu echt wil in je leven.

Werk aan een gelukkiger en vrijer leven
Met Life coaching leer ik jou om zelf weer de regie over je eigen leven te pakken. En geeft je de tools die je op weg helpen om problemen in je relatie, je werk of je sociale leven op te lossen en te voorkomen. Door een aantal coachingsessies te volgen ontdek je wat je levensdoel of je passie is. Je kunt dan bewuster werken aan een gelukkiger en vrijer leven.

Meest gestelde vragen:

Wat is Life coaching?

Life coaching gaat over het inrichten van je leven op een manier die bij je past en het maken van keuzes die daarbij aansluiten. Dat kan over werk of relaties met anderen gaan, maar ook over grotere levenskeuzes.

We kijken samen wat jij belangrijk vindt in het leven, wat je kernwaarden zijn en waar je talenten liggen. Zo vergroot je je zelfinzicht.

Ik leer je vaardigheden en biedt je handvatten waardoor je meer zelfvertrouwen krijgt; je kunt daardoor vaak meer aan.

We kijken samen hoe je meer veerkracht kunt ontwikkelen en scherp kunt krijgen hoe je verder wilt.

Als coach biedt ik hulp om contact te maken met en te vertrouwen op je eigen gevoel. Los van blokkades of overtuigingen die je soms al jaren hebt en die in de weg kunnen zitten.

Met welke vragen kun je naar een life coach?

Vragen die je bij Life Coaching neer kunt leggen zijn:

 • Past mijn relatie nog bij me? Of wil ik iets anders?
 • Word ik nog blij van m’n werk? Of past een andere baan beter?
 • Hoe komt het dat ik niet lekker in m’n vel zit?
 • Ik wil iets anders in het leven, maar wat dan precies?
 • Hoe maak ik de juiste keuzes?
 • Is dit het nou? Wat is het doel van mijn leven?

Soms heb je nog niet echt een vraag in je hoofd, maar is het vooral een gevoel waarmee je zit. Bijvoorbeeld dat je vastloopt, of dat je meer uit je leven wilt halen. Dat gaan we samen onderzoeken.

Wanneer ga je naar een Life Coach

Bij een life coach kun je terecht voor inzicht, tips en advies over werk, relaties met mensen en alles wat er verder nog in je leven speelt. Bijvoorbeeld over:

 • Zingeving of diepgang, en hoe je die vindt in je leven
 • Persoonlijke ontwikkeling en zelfvertrouwen: waar liggen je kwaliteiten of talenten?
 • Bewustwording van je gedachten: hoe leer je van je eigen valkuilen of eerder gemaakte fouten?
 • Waarom het niet lukt om bepaalde dromen te realiseren
 • Balans in je leven en hoe je die vindt en houdt
 • Een richting in je leven vinden die beter bij je past

Je hoeft niet diep in de put te zitten om naar een life coach gaan: een life coach kan je ook helpen als je nieuwsgierig bent naar wat je nog meer uit je leven kunt halen. Of biedt hulp als je graag met professionele en persoonlijke begeleiding meer wilt leren over jezelf.

Waar helpt een Life Coach je mee?

De bedoeling van Life Coaching is beter bij je gevoel te komen. Je bewust worden van blokkades en ze te leren begrijpen en eventueel weg te nemen. Maar ook overtuigingen die in de weg zitten bij het maken van keuzes in het leven kunnen aan bod komen. Samen brengen we in kaart wat voor jou belangrijk is. En hoe je dit kunt toepassen in je dagelijkse leven.

Hoeveel sessies heb ik nodig?

Hoeveel sessies je nodig hebt verschilt. In de meeste gevallen kun je met een paar sessies al voldoende geholpen zijn. Het hangt af van de vraag die er is. Soms heb je maar 1 duidelijke vraag bijvoorbeeld ”hoe ga je om met werk druk” of de ”druk in een relatie”. Maar soms kan een vraag ook meer omvattend zijn om bijvoorbeeld beter in het leven te staan.

Je vraag of doel bepaald het aantal sessies wat je nodig hebt.

Wat kost een Life Coach?

Hoeveel een Life Coaching traject kost is afhankelijk van het aantal sessies wat nodig is. Soms vergoedt de werkgever coaching sessies en dan kost het traject je niets.

Voor de tarieven kijk op de tarieven pagina

VRIJBLIJVEND KENNISMAKEN IN 30 MINUTEN?

Vrijblijvend kennismaken?

Wil je weten of mijn sessies aansluiten bij jou (hulp) vraag? Telefonisch of via zoom kunnen we een vrijblijvend gesprek plannen om te kijken of er een klik is.

4 + 3 =