Kan een paranormaal persoon zien of iemand van je houdt?

door | okt 20, 2020 | Medium, Paranormaal

Een paranormaal persoon krijgt vaak de vraag ‘Houdt hij/zij van mij?’. Ook andere variaties, zoals ‘Hebben we samen een toekomst?’, zijn veel gestelde vragen aan een paranormaal persoon.

Veel personen stellen dergelijke vragen uit onzekerheid en uit een romantisch idee. Het idee dat een onmogelijke romance uiteindelijk een lang en gelukkig verhaal gaat worden. Het is voor een paranormaal persoon dan ook lastig om te begrijpen wat er aan de hand. Het is namelijk voor een paranormaal persoon niet handig als er medelijden optreedt; dit kan de intuïtieve gevoelens blokkeren. Door de jaren heen zal een paranormaal persoon zich daarom moeten sluiten voor de pijn van andere. Op die manier kan de verwarring en onzekerheden van een persoon opgevangen worden.

Maar, kan een paranormaal medium nou écht vertellen of iemand van je houdt? Of dat je je soulmate hebt gevonden? Het antwoord hierop is niet eenduidig; het is namelijk geen kwestie van ja of nee.

Een paranormaal medium heeft te maken met gecompliceerde verhalen. Als een verward persoon bij een medium langs komt, probeert het medium deze verwarde energie te gebruiken. Dit heeft tot gevolg dat de antwoorden ook enigszins verwarrend kunnen worden.

Daarnaast is het altijd lastig om slecht nieuws te ontvangen. Voor een paranormaal persoon is het ook lastig om slecht nieuws te brengen. Het doel van een bezoek aan een paranormaal persoon is dat je je sterk en gesteund wilt voelen. Als er slecht nieuws gebracht wordt, kan dit het doel van het gesprek teniet doen.

Het is daarom voor een paranormaal medium noodzakelijk om met een extreme hoge mate van nauwkeurigheid te handelen. Met name de vraag ‘houdt hij/zij van mij?’ verdient het meest nauwkeurige antwoord. Een paranormaal persoon kan op deze vraag geen partij kiezen en moet neutraal zijn. Het antwoord kan daarom pijnlijk en hard zijn. Maar, een paranormaal persoon moet op intuïtie werken en de intuïtie is niet altijd positief. Het is daarvoor een paranormaal medium noodzaak om ook slecht nieuws te brengen. Hoe lastig dat ook kan zijn.

“Eerlijk zijn is een kostbaar geschenk; verwacht het daarom niet van alle mensen”.

Een paranormaal persoon schijnt zijn/haar licht op de pijn, verwarring of problemen die bij een persoon spelen. Het is dan ook zaak om het rouwproces snel te laten beginnen. Slecht nieuws kan daar een grote rol in spelen. Hoe sneller men op de hoogte van slecht nieuws is, hoe eerder men verder kan gaan en deze pijn kan verwerken.

Het is voor een paranormaal persoon noodzaak om jou te vertellen wat jou ten goede komt en wat jou op de lange termijn kracht geeft. Het is voor een paranormaal persoon niet mogelijk om jou te plezieren en je pijn op de korte termijn te verlichten. Het verstrekken van lege, nietszeggende en geruststellende antwoorden is daarom overbodig en vreselijk.

Eerlijkheid en oprechtheid wordt door ieder persoon gesteund. Als je liefdesleven in een dal zit, is het van belang om op zoek te gaan naar de juiste antwoorden. Deze antwoorden kunnen ook negatief zijn, maar wel bijdragen aan een snelle verwerking. Vraag daarom hulp aan bij het verwerkingsproces; op die manier kan je een nieuwe vlam ontmoeten met wie je wel gelukkig wordt.

Onthoud altijd: heb je de leiding over je eigen leven en zorg voor de beste versie van jezelf. Wees moedig en ervaar dat slecht nieuws ook goed nieuws is. De mediums en paranormale personen zijn er om de waarheid aan jou te verkondigen. Hoe pijnlijk de waarheid ook kan zijn. Op lange termijn zal je hier uiterst dankbaar voor zijn.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *