Ghostbusters wie kent ze nu niet…

Spirituele Huisreiniging

Always go with the choice that scares you the most, because that’s the one that going to help you grow.

Huisreiniging
Gebeuren er vreemde dingen in je huis welke je niet kunt verklaren? Heb je het gevoel dat er iets niet klopt in huis? Is de sfeer anders? Dan kan het zijn dat er zich entiteiten in je woning bevinden. Dit kunnen geesten, demonen of engelen zijn. Verder is het ook mogelijk dat er nog bepaalde emoties of spanning in je huis zijn blijven rondhangen van de vorige bewoners.

Als er entiteiten, emoties of spanningen in je huis rondhangen dan kan dit een reden zijn waarom je je niet prettig voelt op deze plek. Een huisreiniging zou hier iets aan kunnen doen.

Door middel van spirituele huisreiniging verwijderd we oude energieën of entiteiten uit je huis. Dit kunnen heel vervelende of erg zware energieën zijn die te maken hebben met de vorige bewoners of entiteiten. Deze entiteiten kunnen geesten zijn van overleden personen die nog niet weg willen gaan.

 

Opvulling met harmonieuze energieën
Tijdens een spirituele huisreiniging word je woonhuis gereinigd en weer opgevuld met positieve, harmonieuze energieën.

Een huisreiniging uitvoeren bij:

 • Een vreemde kou in je woning
 • Eetproblemen
 • Extreme moeheid
 • Slaapproblemen
 • Knipperende lampen
 • Rare gedachten
 • Relaties die in je huis zijn beëindigd
 • Andere klachten
 • Het verkopen van je woning: je huis wordt sneller verkocht als het eerst spiritueel is gereinigd.

Dankzij een spirituele huisreiniging krijg jij of krijgen je kinderen of partner weer innerlijke rust. Je voelt je dan weer thuis in je eigen huis.

Meest gestelde vragen:

Wat is Life coaching?

Life coaching gaat over het inrichten van je leven op een manier die bij je past en het maken van keuzes die daarbij aansluiten. Dat kan over werk of relaties met anderen gaan, maar ook over grotere levenskeuzes.

We kijken samen wat jij belangrijk vindt in het leven, wat je kernwaarden zijn en waar je talenten liggen. Zo vergroot je je zelfinzicht.

Ik leer je vaardigheden en biedt je handvatten waardoor je meer zelfvertrouwen krijgt; je kunt daardoor vaak meer aan.

We kijken samen hoe je meer veerkracht kunt ontwikkelen en scherp kunt krijgen hoe je verder wilt.

Als coach biedt ik hulp om contact te maken met en te vertrouwen op je eigen gevoel. Los van blokkades of overtuigingen die je soms al jaren hebt en die in de weg kunnen zitten.

Met welke vragen kun je naar een life coach?

Vragen die je bij Life Coaching neer kunt leggen zijn:

 • Past mijn relatie nog bij me? Of wil ik iets anders?
 • Word ik nog blij van m’n werk? Of past een andere baan beter?
 • Hoe komt het dat ik niet lekker in m’n vel zit?
 • Ik wil iets anders in het leven, maar wat dan precies?
 • Hoe maak ik de juiste keuzes?
 • Is dit het nou? Wat is het doel van mijn leven?

Soms heb je nog niet echt een vraag in je hoofd, maar is het vooral een gevoel waarmee je zit. Bijvoorbeeld dat je vastloopt, of dat je meer uit je leven wilt halen. Dat gaan we samen onderzoeken.

Wanneer ga je naar een Life Coach

Bij een life coach kun je terecht voor inzicht, tips en advies over werk, relaties met mensen en alles wat er verder nog in je leven speelt. Bijvoorbeeld over:

 • Zingeving of diepgang, en hoe je die vindt in je leven
 • Persoonlijke ontwikkeling en zelfvertrouwen: waar liggen je kwaliteiten of talenten?
 • Bewustwording van je gedachten: hoe leer je van je eigen valkuilen of eerder gemaakte fouten?
 • Waarom het niet lukt om bepaalde dromen te realiseren
 • Balans in je leven en hoe je die vindt en houdt
 • Een richting in je leven vinden die beter bij je past

Je hoeft niet diep in de put te zitten om naar een life coach gaan: een life coach kan je ook helpen als je nieuwsgierig bent naar wat je nog meer uit je leven kunt halen. Of biedt hulp als je graag met professionele en persoonlijke begeleiding meer wilt leren over jezelf.

Waar helpt een Life Coach je mee?

De bedoeling van Life Coaching is beter bij je gevoel te komen. Je bewust worden van blokkades en ze te leren begrijpen en eventueel weg te nemen. Maar ook overtuigingen die in de weg zitten bij het maken van keuzes in het leven kunnen aan bod komen. Samen brengen we in kaart wat voor jou belangrijk is. En hoe je dit kunt toepassen in je dagelijkse leven.

Hoeveel sessies heb ik nodig?

Hoeveel sessies je nodig hebt verschilt. In de meeste gevallen kun je met een paar sessies al voldoende geholpen zijn. Het hangt af van de vraag die er is. Soms heb je maar 1 duidelijke vraag bijvoorbeeld ”hoe ga je om met werk druk” of de ”druk in een relatie”. Maar soms kan een vraag ook meer omvattend zijn om bijvoorbeeld beter in het leven te staan.

Je vraag of doel bepaald het aantal sessies wat je nodig hebt.

Wat kost een Life Coach?

Hoeveel een Life Coaching traject kost is afhankelijk van het aantal sessies wat nodig is. Soms vergoedt de werkgever coaching sessies en dan kost het traject je niets.

Voor de tarieven kijk op de tarieven pagina

VRIJBLIJVEND KENNISMAKEN IN 30 MINUTEN?

Vrijblijvend kennismaken?

Wil je weten of mijn sessies aansluiten bij jou (hulp) vraag? Telefonisch of via zoom kunnen we een vrijblijvend gesprek plannen om te kijken of er een klik is.

11 + 6 =