Hoe om te gaan met spirituele gaven?

door | apr 2, 2020 | Paranormaal, Spiritualiteit

Meerdere personen ervaren een vorm van helderziendheid, heldervoelendheid of het lezen van gedachten. Hoe kan je hier mee om gaan? Deze gaven zijn algemeen bekende spirituele gaven, maar toch rust er een taboe op.

Wij kunnen in ieder geval de volgende dingen verzekeren:

  • Je kunt nooit verkeerd kiezen wat betreft de toekomst. De toekomst is niet vooraf bepaald; je maakt de toekomst
  • Met veel oefenen kan je alles bereiken wat je wenst
  • Je kan de realiteit op meerdere manieren waarnemen

Tijd bestaat niet. Tijd is namelijk door mensen gecreëerd en is niks meer dan een eenheid. De toekomst is dus ook niet vooraf bepaald. Nee, jij hebt de spirituele gaven om deze toekomst zelf te bepalen.

Als je vandaag besluit om iets met je spirituele gaven te gaan doen, ontvang je al snel dingen terug. Je toekomst zal door je Engelen begeleid en gesteund worden. De spirituele wereld verbetert je leven en opent nieuwe deuren. De keuze is dus aan jou: wat ga je doen?

Op dit moment zijn er zeker vijf manieren waarop de spirituele wereld contact met jou kan leggen. De meest bekende manier is de helderziendheid.

Helderziend

Als helderziend bent, kan je helder kijken. Niet alleen met je ogen, maar met je ziel. Je hebt de leiding over je eigen ziel en kan vanuit je innerlijke inzicht naar dingen kijken. Als je visueel ingesteld bent, is de kans groot dat je helderziend bent. Je kan als helderziende namelijk afbeeldingen of symbolen op een bepaalde manier interpreteren. Deze manieren krijgen niet alle mensen voor elkaar; enkel en alleen de helderziende mensen.

Helder voelend

Als je helder voelend bent, hoor je alles beter dan andere mensen. Je hoort de geluiden niet beter, maar je kan de geluiden herleiden tot datgene wat zich in de spirituele wereld bevindt. Je hoort de stem van spirituele werelden in je hoofd zoals andere mensen muziek en geluiden horen.

Clairalient

Als je clairalient bent, vang je bepaalde geuren perfect op. Deze geuren komen buiten de fysieke ruimte vandaan. Als een clairalient persoon rook ruikt, kan dit betekenen dat één van zijn/haar dierbaren stiekem rookt. Dankzij deze gaven kan je communiceren op basis van geuren.

Clairsentient

Als je clairsentient bent, kan je gevoel in je lichaam begeleiden. Dit vormt eigenlijk de basis van de menselijke intuïtie; je voelt direct aan of iets slecht of goed is.

Intuïtie is een ongelooflijk interessant onderwerp; je intuïtie is je gevoel, maar het is niet hetzelfde als je emoties. Als je intuïtie je nooit in de steek laat, heb je spirituele gaven.

Helder wetend

Als je helderwetend bent, heb je een unieke spirituele gaven tot je beschikking. Dit is de gaven die het lastigste uit te leggen is. Als je helderwetend bent, heb je het gevoel dat je ergens zeker van bent. Je weet dat iets waar is, je weet dat er iemand komt, je weet dat je het juiste pad volgt. Je weet dingen als een feit, maar je weet niet hoe je ze kent.

Als je dit gevoel herkent, ben je helderwetend.

Gaven herkennen

Het kan soms lastig zijn om de spirituele gaven te herkennen. Het is belangrijk om te weten dat je niet hoeft te kiezen tussen de helderziende zintuigen. Je bent waarschijnlijk sterk in meerdere van deze gaven. Deze gaven zijn er voor jou en worden begeleid vanuit de spirituele wereld. Het enige wat je hoeft te doen, is jezelf de ruimte geven om deze gaven te verkennen.

Oefenen

Een belangrijk onderdeel van spiritueel gaven is het oefenen. Je moet oefenen, zodat je de zintuigen steeds beter leert kennen. Maak het jezelf comfortabel; ga ergens lekker zitten of liggen. Focus je vervolgens op één punt en stel je zelf vraag. Bedenk vervolgens hoe deze antwoorden bij je naar binnen komen. Op deze manier kan je je gaven prikkelen en oefenen.

 

 

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *