Hoe moet je een voodoo pop gebruiken?

door | apr 6, 2019 | Hekserij

Wist je dat voodoo poppen gebruikt kunnen worden voor liefde, genezing en energetische steun? De poppen worden niet alleen maar gebruikt om vijanden en ex-geliefden te martelen.

Als je met een vorm van magie werkt, is het van belang om één ding goed te onthouden. Datgene wat je in het universum uitzet, zal waarschijnlijk naar je terugkeren. Dat heeft betrekking op zowel goede als slechte spreuken.

Vergeet niet om zoveel liefde in de wereld te projecteren als je kunt, in plaats van magie te gebruiken voor wraak om of pijn te veroorzaken.

Een voodoo pop wordt in films meestal verkeerd voorgelegd. Je ziet in films veelal een gekweld persoon die een voodoo pop gebruikt om wraak te nemen op een ex of om pijn te veroorzaken bij je ex of zijn/haar nieuwe partner. De voodoo poppen kunnen ook gebruikt worden om positieve dingen te doen. Een geliefde naar bed brengen, pijn genezen, geld brengen, kennis overbrengen en andere positieve resultaten kunnen behaald worden met een voodoo pop.

Maken van een voodoo pop

Bij het maken van je eigen voodoo pop is het een goed idee om je aandacht te richten op een bepaald persoon. Zorg ervoor dat je die persoon in gedachten hebt, terwijl je de items aan het verzamelen bent waarmee je de pop gaat gebruiken. Je kan de pop naar eigen wens personaliseren. Je kan bijvoorbeeld hetzelfde haar, dezelfde ogen of dezelfde huiskleur kiezen, gebaseerd op de persoon uit je gedachten.

Het is ook goed om er nog een ander item bij te pakken. Een item dat bij de desbetreffende persoon hoort. Bijvoorbeeld een haar of een stukje van een nagel; dit item kan je aan de binnenkant van de voodoo pop stoppen.

Bij het maken van een voodoo pop kan je van vele materialen gebruik maken. Bijvoorbeeld katoen of takjes van een boom worden veelal toegepast.

Voodoo pop gebruiken

Als de pop gemaakt is, kan je deze gaan gebruiken. Maar, eerst kan je nog een inwijdingsritueel starten. Gebruik salierook of een helder kwartskristal om de energie van de pop te verwijderen en de intentie in te stellen van het werk dat je wilt gaan doen met de pop.

Als je meer liefde in het leven van de persoon wilt brengen, kun je ook wierook van honing of kers gebruiken om de intentie in te stellen. Gebruik rozemarijn voor meer wijsheid en gebruik lavendel om iets te helpen of te kalmeren.

Je kan ook de pinnen gebruiken om mee te werken. De volgende kleuren en factoren gaan hand in hand samen:

Rood = vermogen

Blauw = liefde

Groen = geld

Geel = succes

Wit = genezing

Paars = spiritualiteit

Zwart = stoot negatieve energieën af

Als je een voodoo pop wilt gebruiken om jezelf te genezen, gebruik kan de witten pinnen in de gebieden waar je problemen ondervindt. Als je denkt dat de problemen door negatieve energie veroorzaakt worden, kan je de zwarte pinnen gebruiken.

Als je wilt dat je dochter of zoon geluk in de liefde vindt, kan je een pop voor hem/haar maken. Roep je voorouders in de heilige ruimte bijeen en verbrand wierook van honing of kersen. Maak de pop schoon van energie en bepaal de intenties. Plaats een blauwe pin in het hartgebied voor geluk in de liefde. Plaats ook nog een gele pin om nog meer succes en geluk in het liefdesleven te creëren.

Maak een voodoo pop die je ideale partner vertegenwoordigt. Gebruik de magie niet om een ander persoon te beheersen. Gebruik de magie om één persoon te helpen. Leg de voodoo pop naast je op bed en slaap er elke nacht mee. Als je dit ritueel lange tijd achter elkaar vol blijft houden, zou je binnen 40 dagen een nieuwe liefde vinden.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *