Beleef het

een greep uit
onze events

Plant Ceremonies

Er is zoveel meer mogelijk met wat we noemen ”plant medicines”. Je volledig overgeven aan dat wat zich aan mag dienen en je onbewust soms nog in de greep houdt.

Adem Circle

Door veel gebeurtenissen in het leve zijn we soms vergeten te ademen. Hoe je leeft bepaald ook hoe je ademt en hoe je de dagelijkse dingen ervaart. Wil je meer rust, ruimte en zelfliefde kom dan naar een van onze adem circles.

Sound Healing

Je onderdompelen in een mooi klankenbad waarbij je even de rust kunt ervaren en weer even lekker tot jezelf kunt komen?

Retreats

Het mooiste geschenk wat je je zelf kunt geven is weer terug te gaan naar jezelf met onze retreats. Weer terug naar je ware zelf en je herinneren wie je bent. Terug in ontspanning, terug in je lijf 

Reizen

Spirituele reizen naar mooie spirituele bestemmingen.  We nemen je mee naar mooie krachtplekken waar je de energie en kracht zelf kunt ervaren.

  • Schotland
  • Ibiza
  • Manchester (Engeland)
  • Portugal

Verbinding
avonden

In een informele setting verbinden met een klein groepje mensen ieder met hun eigen verhaal, het eigen proces en vooral gelijkgestemdheid. Wil je gezien, gehoord worden en de verbinding aan gaan? Kom dan naar een avond in verbinding!

Spirit Nation

Het jaarlijks terugkomende evenement voor de bewuste mens. Een dag vol muziek, dans, standjes, behandelingen, workshops, consulten, gezond eten en veel vertier.