Een persoonlijk Verhaal van Overwinnen en Herontdekking

door | feb 12, 2024 | Angst, Patronen, Relaties, Schaduwwerk, Trauma, Zelfliefde, zelfvertrouwen

In de diepten van onze ervaringen vinden we vaak de grootste lessen. Voor mij was het een reis van ontmoetingen met angst, schaamte, verdriet, woede en eenzaamheid die me uiteindelijk naar mijn ware zelf leidde.

Eens was ik een slaaf van angst, maar toen ik leerde om het te omarmen zonder me eraan over te geven, verloor het zijn greep op mij. Hetzelfde gebeurde met schaamte – eens mijn constante metgezel, maar nu slechts een tijdelijke bezoeker.

In mijn diepste verdriet vond ik onverwachts vreugde, en in mijn voortdurende woede ontdekte ik mijn ware kracht. Eenzaamheid, eens mijn vijand, werd mijn leraar en bracht me in verbinding met alles om me heen.

De reis was niet gemakkelijk. Ik rende weg van mijn gevoelens, probeerde ze te onderdrukken, te negeren of te verdoven. Maar uiteindelijk kon ik niet meer vluchten. Ik moest ze onder ogen zien en omarmen.

Nu omarm ik mijn gevoeligheid, mijn kwetsbaarheid, en vind ik kracht in mijn breekbaarheid. Mijn wonden zijn geen duisternis meer, maar een bron van licht die mij leidt in mijn voortdurende strijd.

Ik ben mezelf geworden door naar mezelf te luisteren en alle delen van mezelf te omarmen – de mooie en de gebroken, de vreugdevolle en de pijnlijke. Deze reis heeft me naar een diepere verbinding met mijn ware zelf gebracht, en ik ben eindelijk thuisgekomen.

Kevin Naga

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *