De wereld van dimensies

door | nov 29, 2019 | Dimensies, Spiritualiteit

Hoe zit het met de 3e, 4e en 5e dimensie

In de wereld bestaan meerdere dimensies, waarbij men veel spreekt over de 3e, 4e en 5e dimensies. Naar de rest van de dimensies kan je vanzelf toe groeien, indien je ziel daar helemaal gereed voor is.

Wij leven op een plek vol met energie. Als jij je ergens van bewust wordt/bent, ervaar je een verhoging van energie. Elk mens heeft last van variërende gedachtes; dat varieert van positieve tot aan negatieve gedachtes.

De energie die dit oproept, wordt door mensen als normaal ervaren. Dit schrijven we toe aan de 3e dimensie.

4e Dimensie

Als je nadrukkelijk over het leven en je gevoelens na gaat denken, ben je in de 4e dimensie terecht gekomen. Hierbij denk je na over het leven, over het nut van het leven en waarom men soms zo kwaadaardig tegen andere mensen kan doen.

Bij de 4e dimensie draait het onder andere om het terugvinden bepaalde connecties tussen verschillende zaken.

5e Dimensie

De overtreffende trap hiervan wordt aangeduid met de 5e dimensie. Dit geeft aan dat je alle puzzelstukjes goed neer hebt weten te leggen. Je hebt exact door hoe de wereld werkt.

Men duidt dit ook wel eens aan dat je leeft vanuit je hart, zonder donker. Hierbij wordt ook wel eens gezegd dat het wiel van karma volledig opgelost is.

Elke ziel wordt onbewust in contact gesteld met één van de hogere energieën. Als jij hier nog niet aan toe bent, ‘ga je terug naar huis’.

Als je ér wel klaar voor bent en open voor staat, kom je in de hogere energie trillingen terecht. Daarbij merk je dat er alleen maar liefde is.

Ze liggen binnen handbereik

Veel mensen hebben het idee dat de dimensies buiten hun handbereik liggen. Dat is echter niet zo. Een dimensie is namelijk een stap waar je in vast kan blijven zitten.

Als je aan de volgende stap toe bent, kan je de volgende dimensie bereiken.

Als je continue negatieve gedachten oproept, kom je in de 4e dimensie terecht. Daarin ga je ontdekken hoe het leven echt in elkaar zit. Je bent vervolgens in staat om mensen sneller te vergeten en kan je de gedachten vooral in een positief daglicht zien.

Bij de stap van de 4e naar de 5e dimensie kom je echt in een verlossing terecht. Hierbij is je ziel definitief gegroeid en heb je geen last van ziekten. Je hebt een ongekend zuivere gedachtegang.

Dimensies; de verschillen

Het leven draait om het heden. Mede daarom geeft dimensie een staat van ‘zijn aan. Dit geeft dus de wereld aan waarin jouw gedachten zich bevinden op dit moment.

De aardse gedachten wereld begint in de 3e dimensie en kan zich vervolgens uitstrekken tot in de 4e en 5e dimensie. De stappen naar de hogere dimensies gaan gepaard met liefdevolle gedachtes.

Je bent op de wereld gezet om dingen te leren en om onvoorwaardelijke liefde te geven en te krijgen. Als je je in de 5e dimensie bevindt, kan je die onvoorwaardelijke liefde optimaal benutten.

De dood betekent in feite een niveau lager dan de 3e dimensie. Als je ziel vervolgens weer in de 3e dimensie terecht, kom je in het duister terecht.

De stappen naar een hogere dimensie gaan gepaard met keihard werken. Je moet keihard voor en aan jezelf werken. Op die manier kan je een beter leven voor jezelf creëren en kan je stappen maken naar de 4e en 5e dimensie.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *