De betekenis van terugkerende nummers

door | jan 22, 2019 | Spiritualiteit

U kan regelmatig bepaalde nummerreeksen tegenkomen, waarbij deze nummerreeksen bestaan uit drie of vier herhalende getallen. Bekende voorbeelden hiervan zijn 111 en 555. Deze getallen zijn tekens van engelen en gidsen; wanneer je deze cijfers ziet, moet je oplettend zijn.

Maar, wat betekent deze repetitieve nummerreeksen nou eigenlijk? Wij hebben de achterliggende informatie over de meest voorkomende cijferreeksen op een rijtje gezet.

111 – let op uw gedachten

Indien je deze getallencombinatie ziet, moet u de volledige focus op uw gedachten leggen. Bij het zien van deze cijfers bevindt je je namelijk in manifestatie. Manifesteren is een taak die niet door u wordt uitgevoerd, maar door uw gids(en).

Wees dus voorzichtig en u bewust van de betekenis van de cijfercombinatie 111. Als uw gedachten op dat moment twijfelachtig of angstig zijn, grijpen uw engelen in. Het is namelijk een teken van uw engelen om uw gedachten altijd te houden op de positieve intenties in het leven.

222 – let op de problemen in uw leven

Bij het zien van deze cijfercombinatie wordt u gewezen op de probleem in uw leven. Het is belangrijk om rekening te houden met situaties die niet in een richting gaan, waarvan u denkt dat ze zouden moeten gaan.

De cijfercombinatie 222 is een teken van uw engelen om aan te geven dat u vertrouwen moet hebben. Vertrouwen in een goede afloop van de huidige problemen en situaties in uw leven.

333 – De Opgevaren Meesters zijn bij u

Opgevaren meesters zijn verlichte spirituele wezens die ooit op de aarde hebben geleefd. Bij het zien van de lettercombinatie 333 weet u dat de Opgevaren Meesters op dat moment bij u zijn.

De Opgevaren Meesters hebben u onvoorwaardelijk lief en beschermen u tegen alles. Zij zijn min of meer de hogere macht die over u waakt. Zij begeleiden u en werken samen met u op vele niveaus van uw spirituele reis en bijbehorende vooruitgang.

444 – U bent volledig omringd door uw Engelen

De cijfercombinatie 444 is één van de meest geliefde combinatie van repetitieve nummers. Bij het zien van deze cijfercombinatie weet u dat u omringd bent door uw Engelen. Uw Engelen beschermen, begeleiden en ondersteunen u.

De getallen 444 zijn een herinnering dat uw verbinding met de spirituele wereld sterker en intenser wordt. Je bent geliefd en je bent liefde.

555 – Klaar voor veranderingen

De cijfercombinatie 555 geeft aan dat er verandering in uw leven gaan komen. Deze veranderingen uiten zich in het feit dat u geestelijk sterker wordt. U ondergaat een transformatie waarbij u richting de kant van de positieve intenties op gaat.

Het is mogelijk om uw eigen realiteit te creëren. 555 geeft aan dat uw realiteit de beste realiteit is die u zich kan wensen.

De cijfers kunnen op vele manieren bij u terechtkomen; via het gezicht van een klok, via het tv-station, via de kentekenplaat van een auto of via een patroon in een telefoonnummer. Let er goed op dat u niet op zoek gaat naar één van deze repetitieve nummercombinaties. U ziet deze cijfercombinaties alleen als uw Engelen u een bepaald bericht willen sturen.

Neem de berichten van de Engelen goed op; indien u zich op het moment van een bericht in een negatieve gedacht bevond, verander de gedachte dan onmiddellijk.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *