Ayahuasca

door | jan 22, 2019 | plant medicijnen, Psychologie, Spiritualiteit

De geestverruimende, medicinale drank ayahuasca is al eeuwenoud en afkomstig uit Zuid-Amerika. Het werd gedronken door de inheemse bevolking van het Amazonegebied. Inmiddels is de drank ook in de westerse wereld ontdekt en wordt het steeds bekender.

Ayahuasca zorgt ervoor dat je een helende, innerlijke reis maakt. Door van binnenuit te genezen en blokkades te verwijderen, verander je ook van buiten. Je zult minder last hebben van lichamelijke klachten en hebt meer inzicht in jezelf. Deze verandering is pas merkbaar na een ayahuasca ceremonie, dus tijdens het dagelijkse leven.

Ayahuasca word gemaakt van planten.

Ayahuasca wordt gemaakt van planten die zijn opgebouwd uit een demthyltryptamine-houdende stof (DMT) en een mono-amino-oxidase-remmende stof. Deze laatstgenoemde stof schakelt bepaalde enzymen tijdelijk uit, zodat de DMT door het lichaam wordt opgenomen.
Ayahuasca

Ayahuasca als innerlijke detox voor jezelf

Ayahuasca is een sterke detox voor jezelf. Hiermee zuiver je je lichaam, je organen en je bloed. Voor veel mensen is deze medicijndrank de sleutel die de poort naar je onderbewustzijn opent. Na het drinken van ayahuasca maak je een innerlijke reis, waarbij je ziet wat je moet doen. Tijdens de reis komen belemmerende zaken uit het heden en het verleden aan bod. Je herbeleeft deze zaken en verwerkt ze, zodat je wordt bevrijd van blokkades en weer verder kunt groeien in het leven.

Ayahuasca als heilige medicijn drank

Het drinken van de heilige medicijndrank heeft een lichamelijke, psychologische, spirituele en sociale werking. Het is al meerdere malen succesvol gebleken dat ayahuasca helpt bij het helen van tal van klachten, zoals depressies, verslavingen, fobieën en angsten. Ayahuasca is niet verslavend en veilig. Wel is het raadzaam om het altijd te gebruiken in een geborgen setting in het bijzijn van begeleiders. Een ayahuasca ceremonie is dan ook het beste moment om de medicijndrank te gebruiken.

 

Wil je je aanmelden voor een ayahuasca ceremonie? Dan kan je dit online doen. Na je inschrijving ontvang je een bevestiging van ons.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *