7 tekenen om je energie te zuiveren

door | mrt 1, 2019 | Psychologie, Spiritualiteit, zuiveren

Met onderstaande indicatoren zijn belangrijke indicatoren in je leven. Deze indicatoren geven je een duidelijk signaal, zodat je de lichaamsenergie kan reinigen en herstellen. Een gezonde en sprankelende lichaamsenergie staat aan de basis van een prettig gevoel.

Hieronder kan je zeven tekenen vinden die aangeven dat je je energie moet reinigen/herstellen.

  1. Een gestrest, gespannen of boos gevoel

In de huidige samenleving moet alles snel en gehaast plaatsvinden. Hierdoor lopen veel mensen rond met stressklachten. Als je stressklachten hebt, is dat een eerste teken dat je energie gereinigd moet worden. Dat geldt eveneens voor een gespannen of een boos gevoel.

Als je merkt dat je geactiveerd wordt door bepaalde situaties in je leven die voor een gestrest gevoel zorgen, is het zaak om die situaties op te lossen. Je energieveld moet je reinigen en vrijgeven van negatieve impulsen.

Gebruik de stress en de negativiteit van anderen ook om je eigen energie te zuiveren.

  1. Een geblokkeerd gevoel

Voel je je wel eens geblokkeerd door externe factoren? Dit is het tweede teken dat aangeeft dat je je energie moet reinigen. Je energieveld moet weer hersteld worden.

Als je op zoek bent naar voortgang, kan je tegen obstakels aanlopen. Deze obstakels vormen een uitdaging, maar kunnen je ook blokkeren. Het is dan noodzakelijk om je energie te reinigen, je energie de ruimte te geven en volledig opnieuw te beginnen. Op die manier kan je het gewenste doel alsnog bereiken, alleen met een (kleine) omweg.

Met heldere en gezuiverde energie ben je in staat om de uitdagingen moeiteloos te overwinnen. Je kan overeenstemming bereiken met de waarheid, met je missie, met je doel en met je uiteindelijke bestemming.

  1. Een uitgeschakeld gevoel

Ben je een beetje afzijdig? Ook dat is een belangrijk teken om je energie opnieuw op te gaan bouwen. Als je je afzijdig voelt, is dit een teken om helemaal opnieuw te beginnen.

Ga terug naar je eigen gevoel en reinig je energie om terug te keren naar de gewenste aanwezigheid. Laat de liefde en de energie vervolgens circuleren door je lichaam, geest en ziel.

  1. Een verward of uitgeput gevoel

Je moet ook je energie reinigen als je je uitgeput of verward voelt. Deze gevoelens staan de positieve gevoelens en de positieve energie in de weg.

Als je je uitgeput voelt na een lekkere nacht slapen, draag je misschien de negatieve energie van andere op je schouders. Zorg ervoor dat deze negatieve energie uit je lichaam verdwijnt.

Laat het verwarde en uitgeputte gevoel uit je lichaam, geest en ziel verdwijnen. Begin vervolgens opnieuw met nieuwe en sprankelende energie.

  1. Last van fysieke pijn

Heb je pijn in je lichaam? Doe je wel eens fysieke pijntjes op, terwijl je hier geen duidelijke aanleiding voor zit? Negatieve energie kan hier voor zorgen.

De kleine fysieke pijntjes zijn een teken van je lichaam en geest dat er iets niet goed zit. Gebruik deze pijntjes om je energie te zuiveren en een nieuwe start te maken.

  1. Je bent extra onhandig

Stoot je de laatste tijd regelmatig dingen om? Ben je onhandiger dan voorheen? Dat is ook een teken om de energie in je lichaam te zuiveren.

Als je extra onhandig bent, is dat een teken dat er geen samenhang tussen je lichaam en geest is. Dit onsamenhangend gevoel kan ontstaan doordat er geen harmonie tussen je lichaam en geest is. Probeer daarom je energie te zuiveren, zodat je lichaam en geest weer op één lijn komen.

  1. In het verleden stil blijven staan

Kijk je veelal terug naar situaties in het verleden? Blijf je min of meer in het verleden staan? Dat is zonde van je tijd. Dit wordt echter gecreëerd doordat je energie negatief is en hunkert naar het verleden. Het is dan ook zaak om deze negatieve energie snel te zuiveren.

Stilstaan bij herinneringen of emoties van vroeger is voor jou een teken dat je energie gezuiverd moet worden.

Bovenstaande punten zijn allemaal relatief makkelijk op te lossen. Het kernwoord is: zuiveren van je energie. Begin er nu direct mee en voel jezelf al snel beter.

 

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *