5 tekenen dat je Engelen dichtbij zijn

door | apr 17, 2019 | Engelen, Spiritualiteit

Elk mens heeft een team van Engelen. Deze Engelen staan je op bepaalde momenten bij. Wist je dat je aan bepaalde tekens kan herkennen wanneer de Engelen in je buurt zijn?

De Engelen komen wanneer je hen nodig hebt; wanneer je eenzaam bent of wanneer je steun nodig hebt. Ook als je hulp hebt gevraagd of als je gebeden hebt, staan de Engelen voor je klaar. De Engelen komen wanneer je ze het hardste nodig hebt. Aan onderstaande tekenen kan je dit herkennen.

Het nummer 444

Dit nummer wordt geassocieerd met de aanwezigheid van de Engelen. Staat je televisie bij toeval op kanaal 444? Zie je een kenteken met daarin de combinatie 444? Op dat soort momenten geven de Engelen aan dat ze er voor je zijn.

Veren

Heb je een veer van een vogel gevonden? Dit is een ongelooflijk duidelijk teken van je Engelen. De Engelen gebruiken de veren namelijk om je te troosten. De veren kunnen ook aanwijzingen geven voor onbeantwoorde vragen die je moeilijk op kan lossen. Ook kunnen de veren een teken zijn dat je op de goede weg bent.

Lichtvonken

Heb je wel eens een lichtvonk gezien? Ook dat is een teken dat de Engelen voor je klaar staan. Een blauwe vonk is een teken van Aartsengel Michael, terwijl een groen vonk een teken van Aartsengel Raphael is. De kleur rood is gekoppeld aan Aartsengel Ariel en de gele kleur is gerelateerd aan Aartsengel Uriel.

Mocht je een witte of gouden vonk zien, wordt dit geassocieerd met je beschermengel. Op dat moment waken de Engelen over je en beschermen ze je.

Munten

Het vinden van munten wordt ook gezien als een teken van je Engelen. Dit kan met name plaatsvinden op het moment dat je financiële problemen hebt of om hulp heb gevraagd. Door het vinden van de munt geven de Engelen je een teken. Een teken dat ze aan het werk voor je zijn. Voor je problemen gaan je Engelen oplossingen zoeken.

Muziek

Indien de Engelen zich om je heen bevinden, kan je muziek waarnemen. Je kan een mysterieus geluidje horen of een liedje oppikken. Dit liedje zal herkenbaar voor je zijn en je doen denken aan dierbaren of aan geliefden.

Bovenstaande tekenen geven aan dat de Engelen zich in jouw buurt bevinden. Maar, er zijn nog meer tekenen. Als je een engel in een foto zie, is dat ook teken. Dat is ook het geval als je het woord ‘Engel’ op een gebouw of reclamebord ziet staan. Als je een Engel in de wolken ziet, is dat ook een teken vanuit de spirituele wereld.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *